Eszközeink

Kategória: Rólunk Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

Az ARTudásmenedzsment tapasztalatai

A piaci igényekre reagálva az ARTudásmenedzsment megállapodást kötött az e-learning iparág egyik vezető vállalkozásával, a Trivantis Corporationnal, így 2011 decemberétől Magyarországon is elérhetővé váltak termékeik, a Lectora és Snap! tartalomfejlesztő eszközcsaládok valamint a CourseMill oktatásmenedzsment eszköz.

A Trivantis Corporation e-learning megoldásait a világ több mint 70 országában használják a kereskedelemben, gyártásban működő vállalatok, valamint számos egyetem és egyéb oktatási intézmény is. A Fortune 100 listán szereplő vállalatok 70%-a része a teljes, több mint 2.000 vállalkozást tartalmazó ügyfél listának. A Trivantis Corporation-nal kötött megállapodásunk szervesen illeszkedik stratégiánkba, hiszen az együttműködés keretében immár Magyarországon is elérhető a legmagasabb igényeket is kielégítő tartalomfejlesztő eszköz és a megfizethető árú, komplett funkcionalitást kínáló oktatás menedzsment rendszer.

Az általunk kínált eszközök

Lectora tananyagszerkesztő

A Lectora tartalomfejlesztő eszköz, vezető szerepet tölt be az azonos funkciókkal rendelkező társai között. Gazdag funkcionalitása és a vele együtt elérhető flash szerkesztő (Flypaper), képernyőkép rögzítő (Snagit), szoftverdemo készítő és videó szerkesztő (Camtasia) programok kínálta kiegészítő szolgáltatások segítségével kimagasló minőségű e-learning megoldások és tesztek készíthetők témakörtől függetlenül (lexikális vagy alkalmazott tudás átadása, folyamatok tanítása vagy szoftver használat).

 

CourseMill keretrendszer

A CourseMill oktatásmenedzsment eszköz elérhető áron nyújt kimagasló szolgáltatásokat. Túl a hagyományos funkciókon (például: értesítések kezelése, képzési útvonalak megadása, testre szabható megjelenés, SCORM és AICC támogatás, szervezeti struktúra leképezése, költségvetés kezelése, tantermi képzések rögzítése) a legújabb verzió mobil eszközről is elérhető, így a képzésben résztvevő munkatársak már útközben is hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz. A CourseMill számos vállalatirányítási és HR rendszerből képes adatok átvételére, így helyi informatikai környezetbe történő beillesztése sem okoz problémát.

 

További tapasztalataink

Mivel a magyar e-learning piac meglehetősen széttagolódott, így az elmúlt évek során széles tudásbázis jött létre az ARTudásmenedzsment Kft-n belül. Az alábbiakban felsoroljuk az általunk ismert és használt további oktatásmenedzsment- és tartalomfejlesztő eszközöket:

Oktatásmenedzsment eszközök illetve keretrendszerek:

  • Oracle iLearning 5.2 and 6.0
  • IBM Workplace Collaborative Learning LMS
  • Moodle 2+
  • Ilias

Egyes esetekben kollégáink részt vettek az oktatásmenedzsment eszköz bevezetésében, vagyis a kezdetektől együtt dolgoztak ügyfeleinkkel. Más esetben tender eljárás keretében vettük át egy már telepített alkalmazás támogatását, így meg kellett tanulnunk az adott rendszer működését és el kellett sajátítanunk az adott környezet sajátosságait.

Tananyag fejlesztő eszközök:

  • Oracle iLearning kérdésbank (kérdésbank létrehozása és szerkesztés)
  • IBM Workplace Collaborative Learning Authoring Tool
  • Adobe Captivate 5, 5.5, 6
  • Moodle és Ilias beépített tananyag szerkesztő funkciói
  • egyéb alkalmazások (xls alapú kérdés konvertáló, Robodemo, eXe)
Találatok: 11404