E-learning Kikötő - ekikoto.hu

Kategória: Uncategorised Közzétéve: 2014. október 31. péntek Írta: Kiss Péter

Az ARTudásmenedzsment által üzemeltetett E-learning Kikötő célja, hogy demokratizálja az e-learning tartalmakhoz és a modern, fejlett oktatásmenedzsment rendszerekhez való hozzáférést. Az E-Learning Kikötő használatával a tanulóknak lehetőségük van hozzáférni olyan e-learning tananyagokhoz, amelyek korábban csak a nagyvállalati felhasználók számára voltak elérhetőek. A kis és közepes méretű vállalkozások ebben a rendszerben adminisztrálhatják teljes képzési rendszerüket, anélkül, hogy saját informatikai rendszert kellene fenntartaniuk. Nagyvállalati felhasználók számára pedig speciális, egyedi tananyagok elérését biztosítja, amelyek kifejlesztése nem lenne gazdaságos.


Hogyan működik az e-Learning Kikötő - ekikoto.hu?

Az E-lEarning KiKötő olyan biztos, stabil pontot jelent, ami széleskörű és kiváló minőségű e-learning tananyagokat kínál. Előnye, hogy bármikor, bárhonnan gyorsan elérhetőek a tananyagok és nem kell minden e-learning tartalmat egyedileg lefejleszteni, így ezek költsége jelentősen lecsökken. További és jelentős költségcsökkenést jelent - illetve ez az egyik záloga annak, hogy sokak számára elérhetővé válnak az e-learning anyagok és ezzel együtt a megszerezhető tudás -, hogy csak a tananyagot kell megvásárolni, a keretrendszert az E-lEarning KiKötő biztosítja a felhasználók számára.

Kik írják az e-Learning Kikötőn található tananyagokat?

Az e-learning Kikötő felületén megjelenő tananyagokat tanárok, témaszakértők készítik és tartják folyamatosan naprakészen. A szerzők neve minden esetben feltüntetésre kerül a tananyagokon, illetve az oldalon található egy összefoglaló a szerzők munkásságáról is.

Ki fejleszti az e-learning modulokat?

A szakértők és tanárok által készített tananyagokat részben az ARTudásmendzsment e-learning tananyagfejlesztő munkatársai, részben maguk a tananyagot előállítók alakítják át e-learning modullá.
Az ARTudásmenedzsment minden segítséget, eszközt és módszertant átad a tanároknak és témaszakértőknek ahhoz, hogy interaktív, a tudás megértésének szintjét is mérő tanagyagot készíthessenek. A tanárok, témaszakértők számára rendszeres képzéseket, tudásmegosztó fórumokat szervezünk. Ezeken részben a rendelkezésükre bocsátott Snap! és Lectora tartalomfejlesztő eszközöket ismerhetik meg, részben módszertani segítséget nyújtunk a hatékony e-learning modulok elkészítéséhez.

Minőségbiztosítás

A megjelenés előtt minden modul alapos vizsgálaton esik át, funkcionálisan és módszertanilag is teszteljük. Addig egyetlen e-learning tananyag sem jelenik meg, amíg minden szempontból nem tökéletes. Az elvégzett modulokat természetesen a tanulók is véleményezhetik és fejlesztési javaslatokat is megfogalmazhatnak.

Kommunikáció

Az E-lEarning KiKötő mögött álló oktatásmenedzsment rendszer minden fontosabb, a tartalmakhoz kötődő eseményről e-mail üzenetben tájékoztatja a felhasználót (pl.: sikeres beiratás, sikeres vagy sikertelen vizsga, lejáró vizsga, vagy frissülő tartalom). Az e-mailek szövege az egyes tananyagok kapcsán egyedileg testreszabható.

Integrálható

Az E-lEarning KiKötő felületén elvégzett elektronikus tananyagok eredményeit a rendszer az ellenőrző könyvben mutatja meg a tanulónak. Az eredmények riport formában is kinyerhetők a rendszerből, így azok a vállalat saját oktatásmenedzsment rendszerébe is betölthetők.

Hol érhető el további információ?

Az e-Learning Kikötő - ekikoto.hu portálon.

Találatok: 7612