Moodle

Kategória: Keretrendszer
Közzétéve: 2013. máj. 03. péntek
Írta: Elter Luca

Moodle keretrendszer

 

A Moodle egy nyílt forráskódú, ingyenes (GNU GPL) licenc alatt terjesztett, PHP nyelven íródott eLearning keretrendszer. A Moodle-t eredetileg az ausztrál Martin Dougiamas WebCT rendszergazda fejlesztette ki, hogy segítse az oktatókat olyan online kurzusok létrehozásában, amelyek középpontjában az együttműködés, a tartalom együttes építése és a folyamatos fejlődés áll.A Moodle, mint oktatási keretrendszer számos dinamikus weboldalakra jellemző szolgáltatás kínál fel a kommunikációs, oktatási és oktatásszervezési feladatok megvalósítására:

  • Tananyagok közzététele (SCORM szabványnak megfelelően)
  • Online és offline feladatok szervezéserendszerben
  • Naptár
  • Fórum
  • Csevegés (chat)
  • Tesztek

 

Keretrendszereinkről szóló oktatásainkat itt tekintheti meg!

 

Üzemeltetés

Kategória: Keretrendszer
Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök
Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

E-learning keretrendszer üzemeltetés

Szakértőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásmenedzsment eszközök üzemeltetés támogatásában. Tevékenységünket a partnerrel kötött SLA szabályozza, így az általunk támogatott rendszerek működése kiszámítható és megbízható.

CourseMill

Kategória: Keretrendszer
Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök
Írta: ARTudasmenedzsment

CourseMill oktatásmenedzsment rendszer

A piaci igényekre reagálva az ARTudásmenedzsment megállapodást kötött az e-learning iparág egyik vezető vállalkozásával, a Trivantis Corporationnal, így 2011 decemberétől Magyarországon is elérhetővé válnak a Trivantis Corporation termékei, a Lectora tartalomfejlesztő eszközcsalád valamint a CourseMill oktatásmenedzsment eszköz.

A CourseMill oktatásmenedzsment eszköz elérhető áron nyújt kimagasló szolgáltatásokat. Túl a hagyományos funkciókon (például: értesítések kezelése, képzési útvonalak megadása, testre szabható megjelenés, SCORM és AICC támogatás, szervezeti struktúra leképezése, költségvetés kezelése, tantermi képzések rögzítése) a legújabb verzió mobil eszközről is elérhető, így a képzésben résztvevő munkatársak már útközben is hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz. A CourseMill számos vállalatirányítási és HR rendszerből képes adatok átvételére, így helyi informatikai környezetbe történő beillesztése sem okoz problémát.

 

Keretrendszereinkről szóló oktatásainkat itt tekintheti meg!

Bevezetés

Kategória: Keretrendszer
Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök
Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

E-learning keretrendszer bevezetése

Segítséget nyújtunk megbízóink számára e-learning oktatásmenedzsment rendszerük kiválasztásában, bevezetésében illetve meglévő informatikai környezetükbe történő beillesztésében (paraméterezés, tesztelés, interfész készítés, migráció). A Trivantis magyarországi partnereként ajánljuk a CourseMill keretrendszert, de büszkék vagyunk speciális Oracle iLearning® és Moodle szaktudásunkra is.