Oktatási programjaink

Kategória: Oktatás Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

Az ARTudásmenedzsment oktatási programjai

Bevezetés az e-learning-be

A kurzus az e-learning történetének áttekintésétől indulva bemutatja az e-learning felhasználási lehetőségeit, eszközrendszerét valamint az e-learning és az e-learning használatának előnyeit, összehasonlítva a hagyományos oktatási módszerekkel.

Kinek ajánljuk: Azon szervezeteknek, akik még nem ismerik az e-learninget, de gondolkodnak a bevezetésén. A program végére elegendő információval fognak rendelkezni a döntés meghozatalához.

Hossz: 1 nap

E-learning alapképzés

A program részletesen mutatja be az e-learning módszertani és technikai eszközeit a tananyagszerkesztő alkalmazásoktól az oktatásmenedzsment eszközökig. A program során valós példákon keresztül kerül bemutatásra az e-learning vállalati bevezetésének folyamata. A kétnapos program során nagy hangsúlyt kap az e-learning-gel oktatható témakörök bemutatása konkrét példákon keresztül.

Kinek ajánljuk: Azon szervezeteknek, akik már ismerik az e-learning fogalmát, de mélyebb ismeretekre szeretnének szert tenni.  Különösen azon szervezeteknek ajánljuk, ahol döntés született az e-learning bevezetéséről, de megfelelő információk hiányában a „hogyan?” kérdésre még nem tudják a választ.

Hossz: 2 nap

A tananyagfejlesztés alapjai

A kurzus során a résztvevők megismerik a tananyagfejlesztés lépéseit a prezentációk feldolgozásától kezdve a forgatókönyvíráson át a megfelelő audió-vizuális tartalmak kiválasztásáig. A program során lehetőséget biztosítunk tartalomfejlesztő eszközök megismerésére és kipróbálására is. 

Kinek ajánljuk: Mindazoknak, akik már üzemeltetnek oktatásmenedzsment alkalmazást, de a tartalmakat eddig kizárólag külső szállító gyártotta, és igény van a belső tartalomfejlesztésre. 

Hossz: 2 nap

Tesztkészítés mesterfokon

Az e-learning tesztek nem kizárólag a tudásfelmérésére alkalmasak, hanem tudást is képesek átadni. Az egynapos kurzus során bemutatjuk a teszt készítés folyamatát és az értékelés lehetőségeit.

Kinek ajánljuk: minden olyan szervezetnek, ahol az akár napi szintű tudásmérés fontos. 

Hossz: 1 nap

Moodle használat

A Moodle rendszer funkcionalitása messze túlmutat az e-learning tartalmak lejátszásán és a teszt eredmények gyűjtésén. A vezetői hierarchia leképezése, , játékosítás. az automatizált jelentések, az oklevelek és a tantermi képzések csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek a Moodle-t vezető termékké teszik az oktatásmenedzsment rendszerek között. Kétnapos kurzusunk során megtanítjuk, hogyan tudja a Moodle minden egyes funkcióját kiaknázni. A tanfolyam ára 4 órányi – helyszíni – konzultációt is tartalmaz.

Kinek ajánljuk: Azon szervezeteknek, akik a Moodle oktatásmenedzsment eszközt használják (e-learning) képzéseik adminisztrációjához.

Hossz: 2 nap

Tananyagfejlesztés Adobe Captivate-tel

Az Adobe Captivate évek óta stabil szereplője a Best of Elearning! szavazásnak. Népszerűségét – többek között – fejlett funkcionalitásának és kedvező árazásának köszönheti. Kétnapos programunk során megismertetjük hallgatóinkat az Adobe Captivate funkcióival, működésének logikájával és a program végére minden hallgató elkészítheti első e-learning tananyagát. A program ára 4 órányi konzultációt is tartalmaz, amely során a program után felmerülő kérdésekre adunk választ.

Kinek ajánljuk: Mindazoknak, akik az Adobe Captivate program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni. 

Hossz: 2 nap

Tananyagfejlesztés Trivantis Lectora-val

A Lectora 2011-ben és 2012-ben is Kiválósági díjat kapott a Best Of Elearning! szavazáson, amely azt mutatja, hogy a felhasználók magasra értékelik ezt a szoftvercsomagot. A gazdag funkcionalitás, a beépített nagyszámú sablon és a programmal együtt érkező kép- és médiatár biztosítja, hogy más kiegészítő eszközre vagy forrásra nem kell támaszkodni az e-learning tartalmak fejlesztése során. Kétnapos, interaktív programunk során hallgatóink megismerik a Lectora működési logikáját és funkcióit, így a program végére képesek lesznek elkészíteni első tananyagukat is. A program ára 4 órányi konzultációt is tartalmaz, amely során a program után felmerülő kérdésekre adunk választ.

Kinek ajánljuk: Mindazoknak, akik az Lectora program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni.

Hossz: 2 nap

 

Minősített oktatási programok

Az ARTudásmenedzsment alábbi két oktatási programja "D" körben engedélyezett képzésnek minősül:

- E-learning ismeretek E-001071/2015/D001

- Digitális tartalomfejlesztés E-001071/2015/D002

Felnőttképzési intézmény azonosító számunk: E-001071/2015. 

 

A képzési programokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és válaszlevelünkben részletes tájékoztatót küldünk.

Találatok: 13208