Előnyei

Kategória: E-learning Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

 

Rugalmasság, elérhetőség, kényelem

A felhasználók bármikor kényelmesen, saját időbeosztásuk szerint haladhatnak a tananyagban, a tanulás ideje alatt nem kell elhagyniuk munkahelyüket és nincsen utazási idő sem.

Költséghatékonyság

Nincs szükség az anyagok terjesztésére - a webes környezet egyszeri költségén kívül - nincsenek utazási és szállásköltségek, így kevesebb hasznos munkaidő esik ki.

Könnyen frissíthető

A tananyagokat elég csak egyszer frissíteni, így, nincsenek újranyomási, szállítási (pl. könyveknél) költségek. Ugyanakkor a változás mindenhol azonnal megjelenik, és azonnal eljut az összes tanulóhoz.

Személyre szabott

Megfelelő tartalmi és technikai háttérrelés előkészítés után lehetővé válik az, hogy mindenki a neki leginkább megfelelő anyagot kapja, a számára megfelelő formában és mennyiségben.

Azonnal elérhető jelentések

A képzési jelentések azonnal elérhetőek az oktatás menedzsment eszköz adatbázisából. Nincs szükség táblázatok összesítésére, nincs várakozási idő, elég egy kattintás és a szükséges adatok rendelkezésre állnak.

Felgyorsuló képzésszervezés

A képzések szervezése gyökeresen megváltozik, nincs teremfoglalás, a pótképzés pótképzésének megszervezése, jelenlét adminisztrálás. Az oktatás menedzsment eszköz értesítést küld a beíratásról, az eredményekről és az azonnal elérhető jelentések segítségével folyamatosan nyomon követhető, hogy ki, mikor és milyen eredménnyel végzett el egy adott képzést.

 

Találatok: 10586