Az e-learning fő összetevői

Kategória: E-learning Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

Egy e-learning megoldás az alábbiakból áll

Intelligens keretrendszer

Az intelligens keretrendszer segít abban, hogy a tanulók könnyedén hozzáférjenek az e-learning tananyaghoz. Ennek segítségével a diákok saját időbeosztásuknak megfelelően, bárhonnan elérhetik a kívánt kurzust.

A keretrendszer mindemellett leegyszerűsíti a képzések adminisztrációját, helyettesíti a tantermeket, használatával a póttanfolyamokat is egyszerűen oldhatjuk meg.

Interaktív tananyag

Tananyagainkat minden esetben látványos és hasznos elemekkel töltjük fel, melyek hozzájárulnak a könnyebb megértéshez, megtanuláshoz. Az interaktív elemek révén az olvasott anyag kiegészül egy, a figyelmet és gondolkodást serkentő multimédiás mankóval.

Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy a tanulás ne csak olvasásból álljon, hanem élményt is adjon, ezzel járulva a megszerzett információk könnyebb feldolgozásához.

Flexibilis számonkérés

A keretrendszer a tanulás mellett abban is segít, hogy a már elsajátított tananyagokat rugalmasan, megbízhatóan kérdezzük vissza a tanulóktól. Ezek a számonkérések időzíthetőek, azaz akár közvetlenül a tananyag elvégzése után, vagy akár hónapokkal későbbre is beállíthatóak. A keretrendszer gondoskodik arról is, hogy egyes esetekben bizonyos tananyagok csak a megelőző vizsga sikeres elvégzése után legyenek elérhetőek.

Naprakész nyilvántartások

Az ARTudásmenedzsment szakmai támogatásával megvalósított e-learning rendszerek bevezetésével a képzések és oktatások teljes adminisztrációja elektronikussá tehető (e-learning képzések, szakmai oktatások, nyelvtanfolyamok).

Az elektronikus nyilvántartás segítségével pedig minden képzéstípus, illetve munkavállaló esetében naprakésszé és azonnal elérhetővé válnak a testreszabott riportok.

 

Találatok: 8036