Rapid e-learning tréning

Kategória: Oktatás Közzétéve: 2013. máj. 13. hétfő Írta: Kiss Péter

Oktatási szolgáltatásaink 

Snap! e-learning tananyagszerkesztőOktatási szolgáltatásaink keretében az e-learning iránt érdeklődőktől az aktív felhasználókig illetve tartalomfejlesztőkig kínálunk képzési programokat. Oktatási programjaink közös jellemzője a nagyfokú interaktivitás és az alkalmazkodás a speciális, egyedi igényekhez. Képzési programjaink igény esetén kihelyezett formában is elérhetőek.

 

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk

Rapid e-learning fejlesztés

című képzési programunkat.

A kétnapos program során a résztvevők megismerkedhetnek a rapid e-learning fogalmával, helyével az oktatási módszerek között. Megtanulják, hogy mi a különbség a prezentáció, a rapid e-learning és az e-learning között. Megismertetjük őket a rapid e-learning fejlesztés lépéseivel, és a fejlesztésben részt vevő szereplők feladataival, felelősségi körével. A képzés során bemutatjuk a Snap! rapid e-learning fejlesztő eszköz működését, használati lehetőségeit. A második nap végére a résztvevők képesek lesznek arra, hogy előre elkészített prezentációból rapid e-learning kurzust készítsenek a Snap! segítségével.

A kurzus ára 140.000 Ft / fő / 2 nap, amely most tartalmazza a Snap! árát is. 

Érdeklődik? Kérdése van? Kérjük keresse kollégáinkat itt, vagy tekintse meg további oktatási ajánlatainkat az Oktatás menüpontban.

 

 
(A Snap! by Lectora új menüpontként jelenik meg a Microsoft PowerPoint-ban)

Találatok: 4534