TudásMonitor alkalmazás

Kategória: Tudásmenedzsment Közzétéve: 2013. máj. 02. csütörtök Írta: ARTudásmenedzsment e-learning megoldások

TudásMonitor alkalmazás

"Teszt a lelke mindennek!" Az ARTudásmenedzsment TudásMonitor rendszere egyedülálló szolgáltatás Magyarországon. Egyszerre kínál egy informatikai eszközt, amellyel felmérhető a munkatársak tudásszintje, egy módszertant, amely segítségével a megfelelő kérdések feltehetők és az eredmények elemzését is..

Miben nyújt többet az ARTudásmenedzsment rendszere egy hagyományos login teszt alkalmazásnál vagy az évente egyszer-kétszer megszervezett tudásfelméréseknél? 

Tesztmenedzsment rendszerünk célja, hogy mérje a munkatársak tudását egyben egyfajta tudásátadást biztosítson, továbbá alapot szolgáltasson a fejlesztési programok kidolgozásához. Mindezt folyamatosan hiszen a napi 5-10 kérdés megválaszolása nem tart 5-10 percnél tovább, így két ügyfél között, egy kávé mellett vagy az ebédidőben is könnyen teljesíthető.

Rendszerünk újdonsága az alábbiakban rejlik:

Aktuális tudás felmérése és fejlődéskövetés

Az alkalmazás használatának célja a tudás felmérése és átadása, nem a szankció.  A rendszeres adatokból nyert elemzés megmutatja az egyes munkakörök és témakörök kapcsán az erősségeket és gyengeségeket valamint alkalmas a folyamatok bemutatása. 

Személyre szabható kérdések és elemzések

A kérdések munkakörökhöz és témakörökhöz külön-külön meghatározhatók, így egy adott telephely, iroda kapcsán is pontos adatok nyerhetők, de az egyes témakörök szervezeti szintű ismerete is mérhető.

Változatos kérdéstípusok

A kérdések nem korlátozódnak az igen-nem típusú kérdésekre,számpéldák, több helyes választ tartalmazó kérdések is használhatók, valamint a kérdésekhez képek is rendelhetők, amelyekkel a kérdések változatossága jelentősen növelhető.

Rendszeresíthető

A gyakori, napi szintű teszt hozzászoktatja a kollégákat a tudás folyamatos felméréséhez, a napi szintű visszajelzés pedig számukra is segítség saját tudás szintjük értékeléséhez.

Kérdésbank használata

A napi tesztsor kérdésbankból kerül megjelenítésre, ezzel biztosítva, hogy minden nap más kérdések kerülnek megjelenítésre. A kérdések táblázatkezelőből könnyen importálhatók, így gyorsítva a kérdésbankok karbantartását.

Kiváló módszer az oktatásra

Mivel a kérdések megválaszolása után lehetőség adunk a helyes válaszok tanulmányozásához is, így a rendszer napi szinten tanítja is a munkatársakat.

Figyelmeztető e-mail

A rendszer minden nap e-mail üzenetben figyelmezteti a munkatársakat az aznap kitöltendő tesztsorokra.

Vezetői kontroll

TudásMérő rendszerünkben leképezhető a szervezeti hierarchia, így a vezetők egyszerűen és folyamatosan nyomon tudják követni beosztott kollégáik tudásszintjét és ez alapján akár saját maguk is szervezhetnek, igényelhetnek képzési programokat.

Képzési program kidolgozás

Szakértőink a kapott eredmények alapján segítséget nyújtanak a képzési programok kidolgozásában.

Személyre szabható felület

Tesztmenedzsment alkalmazásunk megjelenése teljes mértékben hozzáigazítható a vállalkozás színvilágához, adott esetben integrálható a meglévő portál rendszerbe. A felhasználók és a szervezeti hiearchia automatikus frissíthető. A rendszer elérhető az interneten keresztül is belső telepítés nélkül, így nagyobb belső erőforrás ráfordítás nélkül is, előfizetéses alapon használatba vehető. 

Mire használható a rendszer? Az alábbiakban pár ötlettel segítünk:

  • lexikális tudás mérése, fejlesztése
  • nyelvtanulás segítése: szavak, fordítási gyakorlatok
  • szituációs gyakorlatok 
Találatok: 8425