top of page
ikonok.png

Oktatásmenedzsment eszközök

testre szabása és bevezetése

Segítséget nyújtunk megbízóink számára e-learning oktatásmenedzsment rendszerük kiválasztásában, bevezetésében, illetve meglévő informatikai környezetükbe történő beillesztésében (paraméterezés, tesztelés, interfész készítés, migráció).

Munkatársaink speciális szaktudással rendelkeznek a Moodle rendszer kapcsán. Számos projektben szabtuk testre, vezettük be és oktattuk használatát és több esetben hozzájárultunk a rendszer fejlesztéséhez is.

ikonok-12.png

Oktatásmenedzsment eszközök

üzemeltetése és üzemeltetés támogatása

Szakértőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásmenedzsment rendszerek üzemeltetés támogatásában. Tevékenységünket a partnerrel kötött SLA szabályozza, így az általunk támogatott rendszerek működése kiszámítható és megbízható.

Szervereinken "szoftver mint szolgáltatás" konstrukcióban is van lehetőség keretrendszer üzemeltetésre, ezzel levéve a terhet a helyi informatika válláról és jelentősen meggyorsítva a bevezetés folyamatát.

Oktatásmenedzsment eszközök bevezetése
Oktatásmenedzsment eszközök üzemeltetése
ikonok-11.png

E-learning tartalom fejlesztés, lokalizáció és konverzió

Az e-learning tananyagokat az alábbi típusokba soroljuk:

Rapid e-learning

Gyorsan előállítható, lineáris, korlátozott interaktivitású anyag. Általában rövidebb anyagok, kevesebb hangsúllyal.

Hagyományos e-learning tananyag

Tananyag fejlesztő programmal készült, interaktív tananyag – az eszközök széles tárháza áll rendelkezésre, magas fokú interaktivitás is lehetséges.

Gamifikált tananyag

Játékos elemeket, a játék dinamikáját felhasználó magas interaktivitású tananyag, melyet egy alaposan átgondolt vezérfonalra fűzünk fel, a magas szintű felhasználói élménnyel növelve a tanulók motivációját, elköteleződését.

Szoftverdemo

Egy szoftver bemutatása

e-learninges keretek között. Különböző interaktivitási szintek valósíthatóak meg, beépíthető gyakorlás, illetve teszt is. Lehet akár narrált is.

Narrált tananyag

A főbb információk narrálva hallhatóak, a vizuális megjelenítés az elhangzottakat támogatja a lényeg szöveges kiemelésével, ábrákkal, animációkkal illetve interakciós lehetőségekkel.

Videós tananyag

Videófelvételekkel dúsított vagy főleg videókból álló tananyagok. Különösen ajánlott fizikai tevékenységsorok bemutatására.

Kiváncsi vagy, hogy miért az interaktív tananyagokat részesítjük előnyben? Nézd meg demo anyagainkat!

E-learning tartalom fejlesztés

Kész e-learning anyagaink

Évente ismétlődő képzések

Az Évente ismétlődő képzések e-learning anyagunk a szervezetek életében minden évben kötelezően elvégzendő tananyagokat foglal magában: tűzvédelmi és munkavédelmi ismereteket tartalmaznak. Miért jó ebben az esetben az e-learning?

Mert rugalmas, nem igényel szervezést és hatékony.

Home office

A Home office-t a pandémia azokban a szervezetekben is előtérbe helyezte, ahol korábban még nem tervezték bevezetni. Tananyagunkban bemutatjuk az alapvető tudnivalókat az otthoni munkavégzésről, adunk hatékonysági tanácsokat, segítünk elkerülni a tipikus hibákat, és többek között alkalmazások ajánlásával igyekszünk gördülékenyebbé tenni a munkatársak közötti sikeres együttműködést.

BEI - interjú tréning

A Behavioural Event Interview (BEI) egy hatékony és megbízható technika a jelöltek munkahelyi teljesítményének előrejelzésére. 3 modulból álló e-learning tananyagunk részletesen bemutatja a BEI technikát és teljes mértékben önállóan elsajátítható.

Kész e-learning anyagok
ikonok-7.png

E-learning oktatás

Tréningjeink minden esetben a résztvevők aktív közreműködésén alapuló képzési programok, amelyeket megbízóink igényeihez, felkészültségi szintjéhez és céljaihoz alakítunk. Programjaink részét képezi az egyedileg igénybe vehető konzultáció.

Általános képzések

Általános képzési programjaink után a résztvevők képesek lesznek otthonosan mozogni a digitális képzési világban, legyen szó egy képzésmenedzsment rendszer bevezetésének vagy egy digitális tartalom csomag elkészítésének folyamatáról.

Kiemelt témaköreink:

Érdekel valamelyik képzésünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-learning oktatás
ikonok-10.png

E-learning tanácsadás

Munkatársaink szívesen megosztják többéves, az e-learning keretrendszerek bevezetése vagy interaktív e-learning tartalmak fejlesztése során szerzett tapasztalataikat. Ha a szükséges szaktudás egy konkrét témakörhöz köthető, akkor tréning programjainkat ajánljuk, ha hosszabb, a képzési folyamatot vagy az e-learning rendszer kiválasztásától kezdődő tevékenységről van szó, úgy tanácsadási tevékenységünket ajánljuk.

Munkatársaink tapasztalata rendelkezésre áll a képzési folyamatok újratervezésétől a megfelelő

e-learning rendszer kiválasztásán át a projekt menedzsment feladatok ellátásáig.

Elearning tanácsadás
bottom of page