top of page
artudasmenedzsment_logo-02.png

Behavioural Event Interview e-learning

„A jövőbeli teljesítmény legjobb előrejelzői a múltbeli cselekedetek.”

A Behavioural Event Interview (BEI) egy hatékony és megbízható technika a jelöltek munkahelyi teljesítményének előrejelzésére. Alapja az általános érvényű igazság, mely szerint a teljesítményre leginkább a múltbeli cselekedetekből következtethetünk. Lényege, hogy viselkedéses elemek segítségével próbálunk következtetni a jelölt kompetenciára.

A kompetenciák olyan mélyen gyökerező tulajdonságok és képességek, melyek meghatározzák a személy sikerességét egy bizonyos feladatkörben. Jelenlétüket leginkább a hozzájuk kapcsolható viselkedésekből tudjuk megállapítani, így a BEI ezek azonosításához nyújt segítséget.

Tematika:

  • Az interjú megtervezése: Az interjú előkészítése és megtervezése kihagyhatatlan lépése a folyamatnak. A résztvevők megtanulják elvárásaikat konkretizálni, kompetenciákba önteni, majd viselkedésekhez kötni.

  • A viselkedéses stratégia elsajátítása: a tréning során a résztvevők elsajátítják a STAR technikát és gondolkodásmódot, illetve megtanulnak viselkedéses kérdéseket megfogalmazni kompetenciáikhoz.

  • Értékelés folyamata: A kérdések megtervezésén túl a résztvevők elsajátítják az interjúk értékelésének folyamatát és módszereit.

  • Gyakorlati tippek: a tréner gyakorlati tanácsokkal segíti a résztvevőket felkészülni az interjúkra, és elkerülni a váratlan helyzeteket, vagy a kevésbé hatékony kérdéseket.

Tananyagunk interaktív, az elméleti, videós blokkokat ismétlő és gyakorló modulok követik. Az egyes modulok szabadon ismételhetők, többször visszanézhetők.

Tananyagunk egyéni és céges előfizetés keretében is elérhető. A BEI - Interjú technika tréning elkészítésének szakmai partnere az Assessment Systems Hungary volt.

AS-white-logo.png

Érdekel a BEI - interjú tréning? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page