top of page

2020-1.1.1-KKV-START-2020-00148 

NKFI.webp

Kedvezményezett neve: AR Tudásmenedzsment Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Projekt címe: Képzési Költség Menedzsment Rendszerfejlesztés

Támogatás összege (Ft):     19 266 600 Ft

Projekt összkötsége:     32 111 000 Ft

Támogatás mértéke: 60%

Projekt tartalmának bemutatása

 

A projekt megvalósításának egy éves időtartama alatt nyertes pályázatunk keretében, amely kézzelfogható szakmai és adminisztratív segítséget lesz képes nyújtani a vállalati képzési és fejlesztési területen dolgozó munkatársak számára.  A fejlesztésnek köszönhetően a jelenleg túlnyomó részt manuálisan végzett költség tervezési és felhasználási tevékenység kerülhet több szinttel magasabbra.

 

A magyar digitális oktatási piacon számos úgynevezett keretrendszer vagy más néven oktatásmenedzsment rendszer érhető el. Az ügyfelekkel történő egyeztetések során a képzési költségkezelés és tervezés funkció hiányára derült fény a Moodle rendszerben. Az AR Tudásmenedzsment jelen innovációs projekt keretében arra vállalkozik, hogy egy kkv és nagyvállalati ügyfélkörben is használható képzési költség menedzsment rendszermodult fejleszt a moodle rendszer kiegészítéseként, amely könnyedén integrálható más képzésmenedzsment rendszerekkel is (pl: Iliasz), A kifejlesztett modul segítségével lehetőség lesz a képzési költségek előzetes tervezésére, folyamatos követésére és szimulációk futtatására is. A költségek képzés menedzsment rendszerben történő integrált kezelése lehetővé teszi olyan mélységű és összetettségű jelentések elkészítését, amelyre a több helyről manuális frissített táblázatok használatával jelenleg nincs lehetőség. A megalapozott adatokon alapuló döntések pedig adott esetben hozzájárulhatnak a képzési költségvetés optimálisabb felhasználásához, ezáltal növelve az eredményességet és a képzés, fejlesztési programok minőségének javulását.

A projekt eredményét illetően konkrét piaci érdeklődés mutatkozik, amely biztosítja a projekt rövid időn belül történő megtérülését. A projekt a vállalat budapesti székhelyén valósul meg, magyar fejlesztők, kutatók bevonásával. A projekt 2020. október 1.-jén indult és várhatóan 2021. szeptember 30-án zárul.

 

A 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00148 számú projekt a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatással, KKV START INNOVÁCIÓ (2020-1.1.1-KKV START) pályázati felhívás keretében pályázati program finanszírozásában valósul meg.

bottom of page